Image
Bild: Istock

Han blir ny uthyrningschef på Cushman & Wakefield

Bolag Cushman & Wakefield utser Rikard Skoglund till ny Head of Agency Leasing. Teamet förstärks ytterligare med Jesper Almqvist i en roll som Senior Leasing Manager.
Publicerad den 26 Mars 2021
Rikard Skoglund. Bild: Cushman & Wakefield
Rikard Skoglund. Jesper Almqvist. Bild: Cushman & Wakefield
Jesper Almqvist.

Cushman & Wakefield utser ny ansvarig chef för uthyrningsteamet genom att internrekrytera Rikard Skoglund. Teamet förstärks även ytterligare med Jesper Almqvist som Senior Leasing Manager. Båda två är redan nu involverade i ett flertal pågående projekt.

Rikard Skoglund har arbetat på Cushman & Wakefield sedan 2015. Han har varit verksam inom fastighetsbranschen i över 20 år. Rikard Skoglund har bred erfarenhet av hyresgästens behov. Han har tidigare arbetat på JLL och i egen verksamhet.
– Det ska bli mycket spännande att axla ledarrollen för detta fantastiska team. Min ambition är att vi ska vara det självklara valet för kvalificerade uthyrningstjänster, säger Rikard Skoglund, Head of Leasing.

Jesper Almqvist har redan börjat i rollen som Senior Leasing Manager. Han kommer närmast från egen verksamhet och har arbetat i fastighetsbranschen i närmare 20 år.
– Cushman & Wakefield är ett spännande bolag och jag ser fram emot att få arbeta med mina nya kollegor och tillsammans med övriga teamet fortsätta att skapa värde för våra kunder, säger Jesper Almqvist, Senior Leasing Manager.
– Med Rikards driv och djupa kunskap i branschen så kommer vi nu att växla upp vårt uthyrningsteam ytterligare. Att vara marknadsledande är inte självklart men med det här teamet där nu också Jesper ansluter så är jag övertygad om att vi kan leverera bästa tjänster till våra kunder, säger Karl Persson, vd för Cushman & Wakefield.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige