Image

Hamhus säljer fastigheter i Falköping och Eksjö

Transaktioner I Hamhus långsiktiga plan ligger att vara ett lokalt fastighetsbolag i Jönköping. Därför väljer de nu att sälja fastigheter i Falköping och Eksjö.
Publicerad den 5 Februari 2016

– Försäljningen är ett led i Hamhus strategi att koncentrera sin verksamhet till Jönköpingsområdet, säger Fredrik Rönnecke, vd för Hamhus.

I Falköping säljer Hamhus tre av sina fastigheter; en kontorsfastighet med en yta på cirka 1 000 kvadratmeter (Ringaren 1) samt två obebyggda fastigheter (Klockaren 7 och 8). Det är Fastighets AB Mösseberg som förvärvar samtliga fastigheter.

I Eksjö har Norrgården förvaltnings AB gått in som köpare av en bostadsfastighet på 1 150 kvadratmeter (Borgen 4) och en kontorsfastighet på 1 730 kvadratmeter (Bokhandeln 1). Båda affärerna har genomförts som bolagsaffärer i samarbete med Skandiamäklarna i Jönköping.

– Vi är väldigt glada över att ha hittat lokala och långsiktiga köpare till våra fastigheter. Det är så Hamhus också vill arbeta; lokalt och långsiktigt, säger Fredrik Rönnecke.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige