Image
Karl Johan Blank vid fastigheten i Falköping

Jula köper handelsprojekt i Falköping

Transaktioner Jula Holdingkoncernen, med Jula och G&K Blanks Fastigheter i spetsen, utvecklar handeln vidare i Skaraborg genom att aktivt gå in och förvärva en handelsplats på Ållebergs Center i Falköping. Redan klara för etablering på platsen är Jula och Willys.


Jula Logistics uppför logistikanläggning åt Postnord i anslutning till Europapendeln i Falköping.

Jula Logistics bygger logistik åt Postnord

Bygg/Arkitektur Jula Logistics har nu skrivit sitt första byggkontrakt.


Agora säljer till Stadsrum och KTI

Transaktioner Agora har tecknat avtal avseende försäljning av en fastighet i Södertälje och tre fastigheter i Falköping.


Biltema expanderar för en miljard – de får bygga

Bygg/Arkitektur Biltema fortsätter sin expansion med att bygga ytterligare sex nya varuhus i Sverige. Byggordern om drygt en miljard kronor har gått till småländska Lagans Byggnads AB.


Obos bygger 170 bostäder i Falköping

Bostäder Obos vann Falköpings kommuns markanvisningstävling för området Prästgårdsgärde, och planerar för att bygga ut hela området med 170 bostäder inom en period på tre år.


Efter storköpet – nu tittar Heimstaden på ytterligare expansion i Västsverige

Bolag Efter att ha betalat närmare 600 miljoner kronor för 56 fastigheter i Falköping tar Heimstaden steget in i Västsverige. Nu berättar bolagets Senior Investment Manager Fredrik Årman om planerna för ytterligare expansion i området: ”Finns många jätteintressant orter.”


Logistic Contractor bygger lager i Falköping

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor, som ingår i Wästbygg Gruppen, har tecknat avtal om att bygga ett nytt lager på Brogärdet i Falköping. I projektet ingår att bygga 12 600 kvadratmeter lager och terminalytor samt ett kontor på 200 kvadratmeter.


Hamhus säljer fastigheter i Falköping och Eksjö

Transaktioner I Hamhus långsiktiga plan ligger att vara ett lokalt fastighetsbolag i Jönköping. Därför väljer de nu att sälja fastigheter i Falköping och Eksjö.


Böttö köper i Falköping

Transaktioner Investment AB Böttö köper Vårgårdabolaget Paxons tre fastigheter i Falköping om 8 209 kvadratmeter, fördelat på sju hus.


Byggmax öppnar ny butik i Falköping

Handel Byggmax öppnade i går en ny butik på Agnestadsgatan i Falköping. Fem personer har fått anställning i butiken som är den trettonde i Västra Götalandsregionen.


Nordika köper handelsfastighet i Falköping

Transaktioner Som en utökning av den transaktion Nordika genomförde i september 2014 med PG Scandinavian Invest (tidigare Property Group), har bolaget förvärvat en handelsfastighet i Falköping samt bryggfinansierat en handelsfastighet i Haparanda.


Moderaterna vill sälja i Falköping

Transaktioner Moderaterna vill utreda möjligheterna att sälja delar av Hyresbostäder i Falköpings fastighetsbestånd.


Hemfosa säljer för 160 miljoner kronor

Transaktioner Hemfosa har i tre separata affärer sålt fastigheter för cirka 160 miljoner kronor.


Valad förlänger 5 000 kvadratmeter

Uthyrning Valad har förlängt tre hyresavtal med Finnveden Lastvagnar AB om sammanlagt 5 000 kvadratmeter.


Valad förnyar med Bilia

Uthyrning Valad förlänger hyreskontrakten med Bilia för sex fastigheter i Sverige.


Visionsgruppen köper i Falköping

Transaktioner Visionsgruppen köper en bostadsportfölj innehållande 18 fastigheter med 120 lägenheter. Säljare är det lokala bolaget Fastighets AB Rosvik.


De får förvalta Alloktons bestånd

Bolag Alloktons bestånd delas upp, och största delen av bolaget byter namn. Bankkonsortiet som nu styr Allokton har anlitat en av de stora förvaltningsjättarna, som övertar förvaltningen av ett bestånd värt 2,7 miljarder kronor.
Allokton-bolagen som äger beståndet byter nu namn.