Image

H&M till Kungälvs nya köpcentrum

Uthyrning Adapta Fastigheter hyr ut 2 600 kvadratmeter till H&M i Kongahälla Shopping.
Publicerad den 15 December 2016

Byggnationen av den idag största köpcentrumsatsningen i Göteborgsregionen har startat och uthyrningsarbetet är i full gång.

H&M:s etablering i Kungälvs nya köpcentrum innebär modeföretagets första butik i staden. Med en butiksyta på 2 600 kvadratmeter och en fullkonceptsbutik som inkluderar sortimenten H&M Home och H&M Beauty kommer butiken att bli ett självklart huvudankare i köpcentrets modekluster.

Ambitionen för projektet Kongahälla Shopping är att skapa en modern, urban och vibrerande plats där man kan umgås, shoppa och uppleva nya intryck. Köpcentret kommer att innehålla närmare 100 butiker och verksamheter för att kunna erbjuda ett komplett utbud med särskild tyngd på mode, Food & Beverage och service.

Adapta Fastigheter ser hur visionen börjar ta form:
– Att påbörja ett samarbete med H&M är såklart jätteroligt, säger Håkan Olsson, uthyrningschef Adapta Fastigheter. Med en fullsortimentssatsning från ett av världens ledande varumärken inom mode och med många andra spännande koncept på gång in, visar vi att vi lever upp till den höga ambitionsnivå vi har med projektet. Nu ligger fokus på att sätta både en stark bredd och spännande spets i utbudet.

Sedan tidigare är Systembolaget och Coop hyresgäster som kommunicerats.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige