Image
Kongahälla Shopping.
Kongahälla Shopping. Bild: Adapta Fastigheter

Nordic Wellness till Kongahälla Shopping

Uthyrning Gymkedjan Nordic Wellness kommer att öppna en 2 000 kvadratmeter stor träningsanläggning i nya Kongahälla Shopping i Kungälv.
Publicerad den 28 Februari 2017
Annons
Image

Nordic Wellness placering blir i anslutning till entrén på Kongahälla Shopping mittemot Kungälvs nya resecentrum och med utsikt in i gallerian.

- Att Nordic Wellness nu är klart för oss känns roligt. Med en av marknadens starkaste aktörer har vi lagt en av grundstenarna i vårt hälsokoncept, säger Håkan Olsson, uthyrningschef på Adapta Fastigheter.

Kongahälla Shopping kommer att innehålla närmare 100 butiker och verksamheter för att kunna erbjuda ett komplett utbud med särskild tyngd på mode, mat och dryck, service och hälsa.

- Det gäller att vara lyhörd för marknadsförändringar, lyssna på konsumenten och se på möjligheterna. Genom att tillföra ett koncept med hälsa, fast på ett nytt och lite annorlunda sätt, ger vi det en ny dimension som vi tror kommer att uppskattas av besökarna till Kongahälla Shopping, säger Charles Larsson, marknadschef på Adapta Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY