Image
Kongahälla Shopping.
Kongahälla Shopping. Bild: Adapta Fastigheter

Nordic Wellness till Kongahälla Shopping

Uthyrning Gymkedjan Nordic Wellness kommer att öppna en 2 000 kvadratmeter stor träningsanläggning i nya Kongahälla Shopping i Kungälv.
Publicerad den 28 Februari 2017

Nordic Wellness placering blir i anslutning till entrén på Kongahälla Shopping mittemot Kungälvs nya resecentrum och med utsikt in i gallerian.

- Att Nordic Wellness nu är klart för oss känns roligt. Med en av marknadens starkaste aktörer har vi lagt en av grundstenarna i vårt hälsokoncept, säger Håkan Olsson, uthyrningschef på Adapta Fastigheter.

Kongahälla Shopping kommer att innehålla närmare 100 butiker och verksamheter för att kunna erbjuda ett komplett utbud med särskild tyngd på mode, mat och dryck, service och hälsa.

- Det gäller att vara lyhörd för marknadsförändringar, lyssna på konsumenten och se på möjligheterna. Genom att tillföra ett koncept med hälsa, fast på ett nytt och lite annorlunda sätt, ger vi det en ny dimension som vi tror kommer att uppskattas av besökarna till Kongahälla Shopping, säger Charles Larsson, marknadschef på Adapta Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige