Image

Gunnar Karlsen får tekniskt driftuppdrag av Novi

Bolag Gunnar Karlsen och Novi Real Estate och har tecknat avtal som omfattar tillsyn, service och avhjälpande underhåll av samtliga tekniska installationer avseende SEB Trygg Livs fastighetsbestånd i Sverige.
Publicerad den 3 Mars 2016
Göran Krawe. Bild: Gunnar Karlsen
Göran Krawe.

Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Livs svenska fastighetsbestånd omfattar 69 fastigheter om totalt cirka 505 000 kvadratmeter belägna i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

Novi Real Estate tar över förvaltningen den 1 april och samtidigt påbörjas Gunnar Karlsens uppdrag, som kommer att bemannas med servicetekniker inom bland annat ventilation, vs, kyla, el, brand, sprinkler.

- Det är glädjande att vi fått förtroendet att ta oss an den tekniska driften av det här fina fastighetsbeståndet. Upphandlingsprocessen har genomsyrats av Novi Real Estates stora fokus på kvalitet och långsiktig hållbarhet, med Gamla Liv och dess hyresgäster i ständigt fokus. Detta moderna sätt att värdera mjuka värden och kvalitet
i denna typ av uppdrag är något som inspirerar oss som entreprenör ytterligare, säger Göran Krawe, vd för Gunnar Karlsen Sverige AB.

- Uppdraget passar mycket väl in i vår strategiska plan i att på sikt bli en ledande aktör inom detta segment. Vi har det senaste året utvecklat vår leverans av totaltekniska driftentreprenader. Det är med stor ödmjukhet och respekt vi tar oss an detta spännande uppdrag, säger Martin Vujicic, distriktschef, Gunnar Karlsen Sverige AB.

- Gunnar Karlsen Sverige innehar specialistkompetens inom driftteknik, energi, VVS samt miljö vilket kompletterar vår egen organisation på ett utmärkt sätt. En viktig del i vårt samarbete är smarta och ekonomiskt fördelaktiga effektiviseringar som leder till förbättrad energi och miljö samt mer nöjda kunder, säger Mikael Hasselberg, vd för Novi Real Estate AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY