Image

Great Space till Diös i Sundsvall

Uthyrning Great Space flyttar till översta våningen i Diös galleria In i Sundsvall. Företagets koncept ska attrahera framtidens tech-entreprenörer, investerare, idébärare, inspiratörer och strategiska affärspartners.
Publicerad den 17 Maj 2016
Great Space flyttar till översta våningen i Diös galleria In i Sundsvall. Bild: Diös
Great Space flyttar till översta våningen i Diös galleria In i Sundsvall.

Diös kliver även in som samarbetspartner för att ytterligare stärka sin satsning att utveckla Sundsvall och locka rätt kompetenser till regionen.

- Det är fantastiskt att få välkomna Great Space till våra lokaler i In-gallerian. Hela miljön av startup-bolag inom digitala tjänster och produkter känns såklart väldigt aktuellt. Vi tror också att det är en framgångsfaktor för oss att få samarbeta med den typen av företag. Vi brinner för att utveckla våra verksamhetsorter, där vi bland annat vill bidra till att säkra inflyttning och kompetensförsörjning, säger Katharina Engebo, uthyrare på Diös Fastigheter.

Lokalen är på cirka 800 kvadratmeter och innefattar en unik takterrass med utsikt över staden. Det finns också utrymme för cirka 45 arbetsplatser, flera mötesrum och ett innovationslabb för test av nya idéer med hjälp av den senaste tekniken.

Andra partners som kommer att jobba nära Great Space och därmed också vara med och säkerställa utvecklingen av konceptet är Microsoft, FundedByMe och Bahnhof.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige