Image

Great Space till Diös i Sundsvall

Uthyrning Great Space flyttar till översta våningen i Diös galleria In i Sundsvall. Företagets koncept ska attrahera framtidens tech-entreprenörer, investerare, idébärare, inspiratörer och strategiska affärspartners.
Publicerad den 17 Maj 2016
Great Space flyttar till översta våningen i Diös galleria In i Sundsvall. Bild: Diös
Great Space flyttar till översta våningen i Diös galleria In i Sundsvall.

Diös kliver även in som samarbetspartner för att ytterligare stärka sin satsning att utveckla Sundsvall och locka rätt kompetenser till regionen.

- Det är fantastiskt att få välkomna Great Space till våra lokaler i In-gallerian. Hela miljön av startup-bolag inom digitala tjänster och produkter känns såklart väldigt aktuellt. Vi tror också att det är en framgångsfaktor för oss att få samarbeta med den typen av företag. Vi brinner för att utveckla våra verksamhetsorter, där vi bland annat vill bidra till att säkra inflyttning och kompetensförsörjning, säger Katharina Engebo, uthyrare på Diös Fastigheter.

Lokalen är på cirka 800 kvadratmeter och innefattar en unik takterrass med utsikt över staden. Det finns också utrymme för cirka 45 arbetsplatser, flera mötesrum och ett innovationslabb för test av nya idéer med hjälp av den senaste tekniken.

Andra partners som kommer att jobba nära Great Space och därmed också vara med och säkerställa utvecklingen av konceptet är Microsoft, FundedByMe och Bahnhof.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige