Image

Diös rekryterar ny Norrbotten-chef

Karriär Johan Lång blir 1 september ny affärsområdeschef för Diös Fastigheter i Norrbotten.
Publicerad den 26 April 2016

Johan Lång är uppvuxen i Norrbotten och kommer närmast från en tjänst som fastighetschef i Piteå Kommun.

- Med Johans erfarenhet från fastighetsbranschen kombinerat med högt affärsdriv och gedigen ledarerfarenhet, skapar vi goda förutsättningar för affärsområde Norrbotten att fortsätta utvecklas och växa. Vi hälsar Johan, som börjar redan i juni, varmt välkommen till Diös, säger Lars-Göran Dahl, fastighetschef på Diös.

Nuvarande affärområdeschef Ulf Boström, kommer fortsättningsvis att jobba kvar i företaget i en central roll, lämnar över ansvaret helt till Johan den 1 september.

- Jag ser verkligen fram mot att tillsammans med mina nya medarbetare fortsätta utveckla både kundrelationer och fastigheter, med målsättningen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren i Norrbotten, säger Johan Lång.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige