Image

Genova köper fastighet i Boländerna

Transaktioner Genova har avtalat om att förvärva fastigheten Boländerna 21:4 i Uppsala till ett underliggande fastighetsvärde om cirka 180 miljoner kronor.
Publicerad den 9 November 2018

Genova har avtalat om att förvärva fastigheten Boländerna 21:4 i Uppsala till ett underliggande fastighetsvärde om cirka 180 Mkr.

Fastigheten som framförallt innehåller kontor och lagerlokaler ligger strategiskt belägen i Boländerna, Uppsala. Total uthyrbar area uppgår till cirka 10 000 kvadratmeter samt cirka 34 000 kvadratmeter mark och innehåller även en outnyttjad kommersiell byggrätt om 8 000 kvadratmeter.

Fastigheten är i dag fullt uthyrd till bland andra Veidekke, Ramirent, Gym och Fitness Kiruna med flera och har en genomsnittlig kontraktsduration

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige