Image
Fredrik Aspe.
Fredrik Aspe. Bild: Ebab

Fredrik Aspe ny vd för Ebab i Stockholm

Bolag Från och med den 9 februari 2024 kommer Fredrik Aspe, partner på Ebab, att axla rollen som vd för Ebab i Stockholm. Fredrik Aspe har varit en del av Ebab-koncernens utveckling sedan 1997 och har en gedigen erfarenhet av att driva framgångsrika projekt såsom Fotografiska, Värmdö kommunalhus och nu Stadsbiblioteket.
Publicerad den 12 Februari 2024

– Jag är mycket stolt och hedrad över att få förtroendet att ta över efter Katrin Dahlström. Vi har arbetat nära varandra i flera år i olika roller. Min färdplan framåt är att öka tillväxten, utveckla befintliga tjänster samt fokusera på hållbarhetsfrågorna i våra uppdrag samt en geografisk expansion för Ebabs erbjudanden. Jag kommer naturligtvis att fortsätta vårda våra kunder och uppdrag. Med hjälp av våra fantastiska medarbetare kommer vi att kunna utvecklas och möta våra uppsatta mål, säger Fredrik Aspe.

Fredrik Aspe kommer att fortsätta vara aktivt involverad i uppdrag och projekt som ombud och uppdragsansvarig. Katrin Dahlström kommer att fortsätta sitt engagemang inom Ebab som partner.
– Fredriks gedigna erfarenhet av hela processen från tidigt skede till överlämning av ett projekt gör honom till en uppskattad och trygg rådgivare samt kollega. Han har en sällsynt fingertoppskänsla för marknaden vi verkar i och har vårt fulla förtroende för att fortsätta bolagets utveckling framåt med ett ledarskap som passar väl in i bolagets profil. Jag vill även tacka Katrin för ett engagerat och förtjänstfullt arbete med att utveckla bolaget under sina 20 år på Ebab varav tio år som vd, avslutar Kaarel Lehiste, koncernchef på Ebab.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige