Image
Bild: Fojab

Första uthyrningarna i nya Triangeln

Uthyrning NCC har hyrt ut de sju första butiksytorna i nya Triangeln i Malmö. Hyresgästerna är Doc Morris apotek, telebutiken Tele 2, café Espresso House, skobutiken Bianco samt klädkedjorna Lindex, Dressman och Cubus. Därmed är drygt 20 procent av den totala butiksytan uthyrd två år innan gallerian invigs och fler köar för att öppna butik här.
Publicerad den 4 Maj 2011
NCC har gjort de första uthyrningarna i Triangeln. Bild: Fojab. Bild: Fojab
NCC har gjort de första uthyrningarna i Triangeln. Bild: Fojab.

– Vi trodde starkt på både läget och vår produkt, därför vågade vi starta bygget utan att ha några hyreskontrakt tecknade. Det här bekräftar att vi gjorde rätt bedömning. Trots att vi inte har marknadsfört projektet aktivt strömmar förfrågningarna in till oss om att öppna handel här, säger Ulrika Lindmark, projektchef på NCC.

Den nya gallerian har plats för ett 70-tal butiker och byggs i nya Triangelns två nedre våningar. De totalt 12 000 kvadratmeterna butiksyta byggs ihop med det befintliga Triangelns köpcentrum. Tillsammans blir det 36 000 kvadratmeter handel och blir den största gallerian i Malmös innerstad.

– Dessa första avtal med flera kända kedjor och servicebutiker ger Triangelns handel ett bra utgångsläge. Det innebär också att de största butiksytorna nu är uthyrda och att vi tittar på mindre butiker och för Sverige även nya kedjor, för att få en mix av kända och nya aktörer, säger Ulrika Lindmark.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige