Image

Första affären för Newadvice

Bolag Newadvice, den nystartade transaktionsdelen inom Newoffice, var rådgivare till säljaren i Sagax förvärv i Sätra, som kommunicerades i förra veckan. Det var Newadvices första affär. - Vi arbetar med flera affärer som vi hoppas avsluta före sommaren, säger Niklas Borg, vd för Newoffice, till Fastighetssverige.
Publicerad den 27 Maj 2014
Niklas Borg. Bild: New Property
Niklas Borg.

Newadvice var rådgivare till säljaren, som var en privat fastighetsinvesterare. Sagax köpte fastigheten, omfattande 11 200 kvadratmeter försäljnings- och verkstadslokaler, för 123 miljoner kronor.

Newadvice är huvudsakligen inriktat på mindre till medelstora affärer, från 10 till 200 miljoner kronor.

Verksamheten leds av Anders Norlander (före detta Local Broker).

David Werner har internrekryterats till Newadvice och Niklas Borg själv lägger den största delen av sin tid på transaktioner.

- Anders har 22 år i branschen och har ett gediget track record. Gemensamt har vi ett bra upparbetat kontaktnät men har ju också stor draghjälp från vår kundbas i uthyrningsverksamheten, säger Niklas Borg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Finanschefens nya liv: "Försöker leva våra drömmar"

Karriär Efter 25 år valde finanschefen Åsa Lind att lämna Fabege för att istället ägna sig åt den lilla gården i Sörmland på heltid. "Jag har alltid varit intresserad av hållbarhetsfrågor – nu är det verkligen hållbarhet i praktiken."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY