Image

Newadvice rekryterar från Nordier

Karriär Newadvice har rekryterat Viktor Hansson som projektledare/affärsutvecklare inom fastighetstransaktioner. Han kommer närmast från Nordier Property Advisors där han har arbetat med fastighetstransaktioner i drygt tre år. Anställningen påbörjas 1 september.
Publicerad den 28 Augusti 2014
Viktor Hansson. Bild: Newadvice
Viktor Hansson.

- Vi är väldigt glada över att Viktor vill ansluta till oss på Newadvice. Viktor har många kvaliteter som vi tycker passar väl in i vårt team. Vi har följt honom under flera år och är väldigt imponerade över hans driv, ambition och kompetens. Genom denna rekrytering är vi väl rustade för framtida uppdrag, säger Niklas Borg, vd för Newoffice.

- Det känns fantastiskt roligt, inspirerande och utmanande att få komma till Newadvice och hjälpa till att utveckla och förstärka bolaget ytterligare, säger Viktor Hansson.

Newadvice är ett transaktionsbolag med inriktning på små och medelstora transaktioner i Mälardalen och är ett dotterbolag till Newoffice.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här många affärer ska Serafim göra i år

Bolag Serafim gjorde två förvärv precis före årsskiftet. Fastighetssverige frågar företagets vd Rickard Jacobsson vad de planerar framöver. Här ska de växa. Vi undrar också om det kan bli aktuellt med en börsnotering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY