Image

Genova och Green Group bildar JV

Bolag Genova ingår joint venture-bolag med Green Group och tar ett samlat grepp om entréområdet till Åkersberga centrum.


Niklas Borg.

"Öppnar möjligheter för en storskalig expansion utanför Sveriges gränser"

Bolag Nuveen förvärvar majoriteten av den svenska self-storage-plattformen Green Storage. Niklas Borg, vd för Green Group som etablerade Green Storage och som kommer att finnas kvar som minoritetsägare, berättar för Fastighetssverige om affären och de möjligheter som ligger framför Green Storage med den nya ägaren.


Niklas Borg, vd Green Group.

Nuveen förvärvar majoritetsandel i Green Storage

Transaktioner Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare, förvärvar en majoritetsandel av aktierna i Green Storage. Säljaren i affären, Green Group, behåller en minoritetsandel.


Niklas Borg.

Green Group köper 19 fastigheter

Transaktioner Green Group förvärvar 19 fastigheter av ett fordonsvårdsbolag i en sale and leaseback-affär.
– Det är fastigheter med bra avkastning, lång avtalsstruktur och med möjligheter till kompletteringsförvärv, säger Green Groups vd Niklas Borg.


Green Group rekryterar från Stendörren

Bolag Green Group rekryterar Andreas Josefson som fastighetschef.


Niklas Borg, vd Green Group.

Green Group förvärvar på Lidingö

Transaktioner Fastighetskoncernen Green Group fortsätter sin snabba och expansiva utveckling och har nu förvärvat en kommersiell fastighet på Lidingö.


NHL-stjärnan öppnar restaurang hos Green Group

Uthyrning I förra veckan förvärvade Green Group fastigheten Rosersport nära Arlanda-avfarten. Nu står det klart att hamburgerkedjan Brödernas, med den svenske NHL- stjärnan Mika Zibanejad som delägare, väljer att bli ny hyresgäst i Rosersport. – Green Groups fastighet ligger i ett väldigt bra läge för oss. Dessutom kan jag enkelt svänga förbi varje gång jag reser hem och landar på Arlanda, säger Mika Zibanejad.


Sofia Petzelius och Niklas Borg.

New Property satsar på retail

Bolag Nu stärker New Property sin kompetens inom ytterligare ett område – Retail. Som vd för det nya dotterbolaget New Property Retail & Development har man anställt Sofia Petzelius, som har lång erfarenhet av stadsutveckling och detaljhandel.


New Property rekryterar Fredrik Leifland.

New Property rekryterar från TH Real Estate

Bolag New Property förstärker organisationen med att rekrytera Fredrik Leifland som projektledare i sitt transaktionsteam.


Newoffice och Newproperty blir New Property

Bolag Newoffice och Newproperty kommer framöver att arbeta under det gemensamma varumärket New Property.


Newadvice rekryterar från Nordier

Karriär Newadvice stärker upp inom transaktioner genom rekryteringen av en person som närmast kommer från Nordier.


Sveriges största uthyrningskonsulter

Uthyrning Här rankas de konsulter som hyrt ut mest (externt, alltså ej uthyrningar gjorda i förvaltningsportföljen) under 2013 – Q1 2014.


Newoffice startar nytt affärsområde

Bolag Newoffice satsar på ett nytt segment och rekryterar en person för uppstartandet av affärsområdet.


Första affären för Newadvice

Bolag Newadvice, den nystartade transaktionsdelen inom Newoffice, var rådgivare till säljaren i Sagax förvärv i Sätra, som kommunicerades i förra veckan. Det var Newadvices första affär.
- Vi arbetar med flera affärer som vi hoppas avsluta före sommaren, säger Niklas Borg, vd för Newoffice, till Fastighetssverige.


Newoffice börjar med transaktioner

Bolag Newoffice inleder nu en satsning på transaktioner – under namnet Newadvice – och rekryterar i samband med detta Anders Norlander, som har drivit Local Broker.


Konsulter går ihop – bildar Sveriges största uthyrningsbolag

Bolag Två uthyrningskonsulter slår ihop sina påsar och bildar Sveriges största uthyrningsföretag.