Image

Newoffice startar nytt affärsområde

Bolag Newoffice startar upp ett nytt affärsområde inom uthyrning av företagslägenheter. Ansvarig för affärsområdet blir Jacqueline Hedebark, som närmast kommer från Apartment HS i Stockholm.
Publicerad den 25 Februari 2013
Jaqueline Hedebark. Bild: Newoffice.
Jaqueline Hedebark.

- Det ska bli väldigt spännande med ett nytt affärsområde. Vi ser att det finns ett behov på marknaden för dessa tjänster och vi har både ett naturligt flöde av intressenter såväl som väl upparbetade relationer med fastighetsägare, säger Ulrika Rosén och Tina Magnuson, ägare till Newoffice.

Företaget Newstay startar uthyrning av företagslägenheter och kommer att vara ett
komplement till Newoffice som arbetar med uthyrning av kommersiella lokaler i Stockholm.

Verksamheten riktar sig till företag.

Jacqueline Hedebark som startar upp Newstay, har lång och gedigen erfarenhet från branschen som hanterar uthyrning av lägenheter till företag. Hon kommer närmast från Apartment HS AB i Stockholm. Hon har 20 års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, bland annat Grand Hôtel, Hotell Birger Jarl och Yasuragi Hasseludden.

Newstay kommer att guida hyresvärdar och hyresgäster hur hyreskontrakt upprättas samt andra juridiska regler och frågor som uppkommer i samband med andrahandsuthyrningen.

Newstay kommer att sitta i samma lokaler som Newoffice, på Grev Turegatan i Stockholm.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige