Image
Dan Nilsson.
Dan Nilsson. Bild: Forsen

Forsen utser ny gruppchef anläggning i Göteborg

Bolag Dan Nilsson har jobbat på Forsen sedan slutet av 2019 och har nu blivit utsedd till gruppchef för anläggarna på Göteborgskontoret. – Jag tackade otvivelaktigt ja till tjänsten. Göteborg är en spännande region och jag vill vara en del av utvecklingen på anläggningssidan, säger Dan Nilsson, projektledare och gruppchef.
Publicerad den 24 Juni 2020

Dan Nilsson har jobbat flera år i branschen och har med sig erfarenheter från roller som konstruktör samt uppdrags- och projektledare från WSP och Cowi. Han har under sin karriär inom anläggning specialiserat sig på broar och var 2019 nominerad till årets brokonstruktör för projektet Olskroken Planskildhet. Projektet utgör etapp 1 på Västlänken och innehåller nykonstruktion av sex stora järnvägsbroar och diverse bärighetsanalyser av befintliga anläggningar. Projekt Olskroken innefattar ett stort komplext område och syftar till att förbereda infarten till den nya järnvägstunneln, samt öka framkomligheten i järnvägsnätet utanför Göteborg.
– Dan är en mycket kompetent projektledare med bra ledaregenskaper. Han delar Forsens vision om hur vi vill utveckla anläggningsgruppen i Göteborg. Han blir ett viktigt tillskott för vår fortsatta expansion och utveckling, säger Mats Ranäng, affärsenhetschef i Göteborg.

Dan Nilsson tillträder sin nya roll första augusti 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY