Image
Samira Mchaiter.
Samira Mchaiter. Bild: Studentbostäder i Sverige

Finalist i Årets Unga Fastighetskvinna blir ny förvaltningschef på Studentbostäder i Sverige

Bolag Studentbostadsbolaget Studentbostäder i Sverige (SBS) har rekryterat Samira Mchaiter, finalist i Årets Unga Fastighetskvinna 2016, som ny förvaltningschef. Rekryteringen är ett led i arbetet med att stärka organisationen under 2020.
Publicerad den 7 April 2020

Samira Mchaiter kommer närmast från HSB Stockholm där hon haft rollen som områdeschef med ansvar för förvaltning av bostadsrätter och kommersiella lokaler. Innan dess arbetade hon under flera år på Rikshem, bland annat som regionchef och fastighetschef. År 2016 var Samira Mchaiter en av finalisterna till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.

Rekryteringen är en viktig del i arbetet med att växa SBS organisation under 2020, för att accelerera tillväxten framåt.
– Vår ambition är att vara det fastighetsbolag som studenter i Sverige helst vill vara hyresgäst hos. Samira har varit framgångsrik i att hitta nya sätt att leverera mervärden för hyresgästerna, genom att driva på utvecklingen av fastighetsförvaltning som område. Det gäller inte minst i frågor som digitalisering. Med Samira ombord får vi kapacitet att göra ännu mer för våra hyresgäster, säger Rebecka Eidenert, vd för Studentbostäder i Sverige och finalist i Årets Unga Fastighetskvinna 2019 (och som även hon har en bakgrund på Rikshem).

Samira Mchaiter tillträder sin roll den 11 maj 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Roger Akelius: "Leiv behövs hos SBB"

Bolag För Fastighetssverige kommenterar Akelius grundare Roger Akelius fredagens stora bomb i fastighetsbranschen – att Ilija Batljan avgår som vd för SBB och ersätts av Akelius CFO Leiv Synnes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige