Image

Fem nya till Atrium Ljungbergs Mobilia

Uthyrning Atrium Ljungberg presenterar fem nya hyresgäster till Mobilia i Malmö.
Publicerad den 7 Mars 2014
Mobilia öppnar i september. Bild: Atrium Ljungberg
Mobilia öppnar i september.

Under februari och mars öppnar fem nya butiks- och restaurangkoncept i Mobilia: Dimoda (presenter, inredning, blommor) och Rituals (skönhetsvård för hem & kropp) öppnade redan i slutet februari. Den 21 mars öppnar restaurangföretaget Taco Bar med sin första etablering i södra Sverige. Dessutom slår Yves Rocher (kosmetik och hudvård) och Skopunkten upp portarna i slutet av mars.

Och i augusti gör det framgångsrika modeföretaget Best of Brands inträde i Mobilia med sin första butik utanför Stockholm.

- Vi upplever ett stort intresse för Mobilia, trots en tuff konkurrens inom detaljhandeln i Malmö. Vår ambition har varit att hitta unika koncept och det har vi lyckats med - både Best of Brands och Taco Bar tillför något nytt till Malmö. Vi är verkligen glada och stolta över de nya butikerna. De betyder mycket för helheten i Mobila, säger Anders Murmark, marknadsområdeschef för Atrium Ljungberg i Mobilia.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige