Image

Fastiliums styrelse och ledning tillför kapital

Bolag Fastiliums styrelse, ledning och närstående har beslutat att tillföra sex miljoner kronor i kapital till bolaget.
Publicerad den 20 Juni 2016

– Beslutet att förlänga teckningstiden till 30 juni är ett direkt resultat av ökad efterfrågan från såväl insiders och befintliga aktieägare som externa investerare. Det är glädjande att kunna meddela att styrelsen, ledning och närstående har tillfört sex miljoner kronor i kapital till bolaget. Vi fortsätter också målmedvetet arbetet med nya projekt i Sverige, Danmark och Finland, och planerar att kunna offentliggöra detaljer kring dessa projekt i slutet av sommaren. För att kunna ta ytterligare initiativ avser Fastilium att avsluta ett garantiåtagande för resterande del av företrädesemissionen inom kort. Vi är tacksamma för investerarnas stöd och förtroende och vi ser fram emot en fortsatt resa tillsammans. Vår vision är att bygga en portfölj av ändamålsenliga och attraktiva studentboenden i Europa med initialt fokus på Norden och Storbritannien samt på Irland, kommenterar vd Michael Rollins.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige