Image
Fastighetsprofilen Barbro Stridlund går till Svalner Skatt & Transaktion.
Fastighetsprofilen Barbro Stridlund går till Svalner Skatt & Transaktion. Bild: Svalner

Fastighetsprofilen Barbro Stridlund till Svalner Skatt & Transaktion

Karriär Svalner Skatt & Transaktion presenterar Barbro Jansson Stridlund som det senaste tillskottet i bolagets fastighetsgrupp.
Publicerad den 7 Oktober 2022

Barbro har med drygt 30 års erfarenhet en gedigen bakgrund avseende skattefrågor inom bygg- och fastighetsbranschen. Hon har arbetat med såväl generell bolagsbeskattning som fastighetstaxering och har nischad expertis inom flera områden bla fastighetsutveckling och fastighetstransaktioner. Hon har bla många års erfarenhet från Skatteverket, varit skattechef på NCC och ansvarat för fastighetsgrupper inom skatt- och transaktionsrådgivning på flera stora konsultfirmor.
– Jag är lite av en nörd inom mina frågor och trivs verkligen med att jobba med duktiga människor som drivs av samma saker. Det är därför jag valt Svalner. Jag känner flera som jobbar här sedan tidigare och vet att firman har ett högt anseende i branschen. Jag har följt Svalner under flera år och är imponerad över den tillväxtresa man gjort och som jag nu ser fram emot att få vara med och bidra till. Jag tror framförallt att jag har en hel del att tillföra inom området fastighetsutveckling som länge varit ett fokusområde för mig, säger Barbro Stridlund.

– Jag har följt Barbros karriär genom åren och alltid haft stor respekt för hennes kompetens, säger Viktor Sandberg Managing Partner på Svalner. Vi är många som sett fram emot att få Barbro som kollega i fastighetsgruppen på Svalner och jag önskar henne varmt välkommen och lycka till.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige