Image

Fastighetsägarna Service får förvaltningsuppdrag vid Odenplan

Bolag Från och med den 1 mars har BRF Riddarsporren 24 invid Odenplan i Stockholm valt att lägga över den tekniska förvaltningen på Fastighetsägarna Service. Avtalet omfattar fastighetsskötsel, fastighetsförvaltning och lokalvård.
Publicerad den 7 Februari 2014

BRF Riddarsporren 24 förvärvade 2010 fastigheten från tidigare ägare Svenska Bostäder. Föreningen består av cirka 30 000 kvadratmeter med totalt 20 trappuppgångar och upptar större delar av kvarteret.

Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm och har sedan 1920 underlättat vardagen för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar runt om i Stockholms län. Fastighetsägarna Service har idag ansvaret för cirka 12 000 fastigheter och utgår ifrån Alströmergatan i Stockholm med sina 135 anställda.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige