Image
Johan Andersson.

Fastighetsägarna Service stärker sitt erbjudande inom kommersiell förvaltning

Bolag Johan Andersson lämnar Citymark Analys och ansluter till Fastighetsägarna Service för att stärka och utveckla bolagets erbjudande inom förvaltning av kommersiella fastigheter.


Vällingby Centrum.

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Bolag Genom ett annorlunda rekryteringsarbete har NREP och Fastighetsägarna Service hittat rätt team för att förvalta och utveckla det historiskt viktiga Vällingby Centrum. Johan Wejdmark, chef strategisk affärsutveckling på Fastighetsägarna Service, och Pernilla Tellberger, fastighetschef för Vällingby Centrum, berättar om det unika rekryteringsarbetet gällande centrumledning och driftspersonal och om fördelarna med att utföra det inom ramen för ett partnerskap.
– Det har fungerat jättebra hela vägen. Framför allt är jag supernöjd med de rekryteringar som gjorts, säger Pernilla Tellberger.


Josefine Larsson.

Fastighetsägarna Service rekryterar marknadschef

Karriär Josefine Larsson blir ny marknadschef på Fastighetsägarna Service. Hon kommer närmast från Akademiska Hus där hon ansvarat för utveckling inom kundupplevelse, kommunikation och digitalisering.


Daniel Bergström.

Bli en mer attraktiv fastighetsägare med miljöcertifieringar

Energi/miljö Miljöcertifieringar blir en allt viktigare del i fastighetsbranschen. Att miljöcertifiera sina fastigheter ger såväl underlag för förbättringsåtgärder som en trygghet i att fastigheterna förvaltas på ett bra sätt – och med det stiger värdet. Med specialiserad hjälp från Fastighetsägarna Services team får du som fastighetsägare hjälp och stöd i att miljöcertifiera och utveckla din fastighet.
– Det finns företag som har som krav att endast sitta i miljöcertifierade fastigheter, säger Daniel Bergström, energikonsult på Fastighetsägarna Service.


Jonathan Hall.

Nya tekniken revolutionerar hållbarhetsarbete

Energi/miljö I arbetet med att minska klimatavtryck på fastigheter revolutionerna nu den helt och hållet klimatneutrala lösningen DLE-tekniken marknaden när det gäller värmeåtervinning. Genom att använda koldioxidmaskiner minskas klimatavtryck och cirka 1,2 miljoner kilowattimmar sparas per år.
– Det här är hållbarhet på riktigt, säger Jonathan Hall, projektledare på Fastighetsägarna Service, som just nu implementerar tekniken i en stor bostadsrättsförening på Södermalm.


Johanna_Mähler_FOTOGRAF_Mattias_Bardå_16x9

Johanna Mähler ansluter till Fastighetsägarna Services enhet för strategisk affärsutveckling

Karriär Fastighetsägarna Service förstärker sin enhet för strategisk affärsutveckling med Johanna Mähler, som har en bred kompetens inom kommersiell förvaltning. Rekryteringen är en del i bolagets satsning inom förvaltning av kommersiella fastigheter.


Karin Sjövall och Jonas Kennerhed.

Outnyttjade potentialen – så stor är vinningen av solceller på logistiktak

Bolag Hela Sverige – ja, hela världen – är inne i en omställningsfas mot förnybar energi och en eldriven fordonsflotta. I arbetet med att skapa lokala energikällor för att hantera omställningen är solcellspaneler på tak till logistikfastigheter en outnyttjad potential.


Jonathan Hall.

Så mycket gör ett långsiktigt partnerskap för driftnettot

Teknik Genom varsam renovering har förlaget Natur & Kultur minskat sin fastighets energiförbrukning och koldioxidutsläpp och gjort stora driftbesparingar – allt medan arbetet kunnat pågå som vanligt i huset. Tillsammans med den långsiktiga partnern Fastighetsägarna Service har de nu förberett fastigheten för en framtid av hållbar drift.


Mikaela Svefors Avy tecknar avtal med Fastighetsägarna Service med Stefan Younes som vd.

Fastighetsägarna Service tecknar avtal med Avy för ny boendeapp

Bolag Nu implementeras Avy hos Fastighetsägarna Service som kommer erbjuda boendeappen till 15 000 hyres- och bostadsrättslägenheter löpande under året. Målet är att majoriteten av de 35 000 boende som Fastighetsägarna Service hanterar ekonomisk förvaltning åt använder appen i slutet av 2021.


Lasse Johansson på Lennart Ericsson Fastigheter, som är den första medlemmen som nyttjar ramavtalet.

Eways inleder samarbete med Fastighetsägarna Service

Bolag Fastighetsägarna Service har tecknat ett ramavtal med laddoperatören Eways. Ramavtalet innebär att fastighetsägarnas kunder och medlemmar enkelt kan beställa installation av laddstationer till fasta priser.


Christoffer Börjesson.

Fastighetsägare skapar nytt bolag för digital access till fastigheter

Bolag Några av Sveriges ledande fastighetsbolag har tillsammans med förvaltningsbolaget Fastighetsägarna Service tagit initiativ till en digital accessplattform. Genom det gemensamt finansierade bolaget Accessy vill grundarna skapa en självständig operatör för utveckling av digitala nycklar.


Stefan Younes.

Fastighetsägarna Service köper Uppsalabolag

Bolag Fastighetsägarna Service Uppsala stärker den lokala närvaron på Uppsalamarknaden genom köpet av Holktis Bygg & Fastighetsservice AB. Tillträde skedde i går.


Fastighetsägarna Service rekryterar från Atrium Ljungberg

Bolag Fastighetsägarna Service anställer Alexandra Kriss som ny marknadschef. Hon kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.


”Dags för förvaltningsbranschen att ta sig i kragen”

Bolag Professionella fastighetsförvaltare och deras kunder arbetar alltför ofta kortsiktigt, med övervägande fokus på kostnader. Det är en defensiv och ohållbar inställning i en bransch som är satt att förvalta så stora värden, menar Stefan Younes, nytillträdd vd för Fastighetsägarna Service.


Fastighetsägarna Service rekryterar ny förhandlingschef

Bolag Den 1 januari 2015 tillträder Nathalie Brard tjänsten som förhandlingschef på Fastighetsägarna Service. Förhandlingschefen ska leda utvecklingen av organisationens förhandlingsverksamhet.


Fastighetsägarna Service får förvaltningsuppdrag vid Odenplan

Bolag Från och med den 1 mars har BRF Riddarsporren 24 invid Odenplan i Stockholm valt att lägga över den tekniska förvaltningen på Fastighetsägarna Service. Avtalet omfattar fastighetsskötsel, fastighetsförvaltning och lokalvård.


Fastighetsägarna-dotter köper bolag

Bolag Fastighetsägarna Service köper JWN Fastighetsutveckling.