Image
Johan Andersson.
Johan Andersson. Bild: Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service stärker sitt erbjudande inom kommersiell förvaltning

Bolag Johan Andersson lämnar Citymark Analys och ansluter till Fastighetsägarna Service för att stärka och utveckla bolagets erbjudande inom förvaltning av kommersiella fastigheter.
Publicerad den 4 September 2023

Johan Andersson, som besitter en gedigen erfarenhet från det kommersiella fastighetssegmentet blir i sin nya roll som strategisk affärsutvecklare en nyckelspelare för att ta Fastighetsägarna Service till nästa nivå som partner inom förvaltning och utveckling av logistikfastigheter, samhällsfastigheter, köpcenter och kontor.
– Johans kompetens kombinerat med sitt affärsintriktade tankesätt gör honom till en stark tillgång framöver, inte minst med tanke på Johans erfarenhet inom kontorsfastigheter och de spännande utvecklingsmöjligheterna som finns där, säger Johan Wejdmark, chef för strategisk affärsutveckling på Fastighetsägarna Service.

Johan Andersson kommer senast från en roll som Senior Key Account Manager från Citymark Analys och har tidigare erfarenhet från rådgivande roller kring uthyrning av kontor och lager i hela Sverige.
– Det ska bli väldigt spännande att få vara med och utveckla Fastighetsägarna Services erbjudande inom det kommersiella segmentet. Jag ser fram emot att driva vår roll som partner inom förvaltning och utveckling av fastigheter där mötesplatsen mellan människor är i fokus. I en omvärld i ständig förändring behöver vi vara lyhörda för vad branschen efterfrågar, den resan ser jag fram emot att få göra tillsammans med mina kollegor på Fastighetsägarna Service, säger Johan Andersson, nytillträdd strategisk affärsutvecklare.

Johan Andersson tillträdde i sin roll den 31 juli.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige