Image

Fastighetsägarna Service rekryterar ny förhandlingschef

Bolag Den 1 januari 2015 tillträder Nathalie Brard tjänsten som förhandlingschef på Fastighetsägarna Service. Förhandlingschefen ska leda utvecklingen av organisationens förhandlingsverksamhet.
Publicerad den 17 December 2014
Nathalie Brard, ny förhandlingschef på Fastighetsägarna Service. Bild: Fastighetsägarna
Nathalie Brard, ny förhandlingschef på Fastighetsägarna Service.

Nathalie har sedan 2009 varit anställd hos Fastighetsägarna Service i rollerna som fastighetsjurist och hyresförhandlare. Nathalie har en jur.kand. från Stockholms universitet och har tidigare arbetat som bland annat jurist med inriktning mot kommersiell hyresrätt.

– Nathalies kompetens och erfarenheter inom fastighetsjuridik men framförallt med hyresförhandlingar gör mig övertygad om att hon är rätt för uppdraget. Vi hälsar Nathalie varmt välkommen till sin nya tjänst, säger Jeanette Florman affärsområdeschef juridik på Fastighetsägarna Service

– Det känns otroligt roligt att gå in i rollen som Förhandlingschef, ett spännande uppdrag som jag känner mig redo för, säger Nathalie Brard.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige