Image
Rikard Ljunggren.
Rikard Ljunggren. Bild: Fastighetsägarna

Fastighetsägarna GFR utser tillförordnad vd

Karriär Rikard Ljunggren har utsetts till tillförordnad vd för Fastighetsägarna GFR från och med 1 juli. Han har arbetat i organisationen sedan 2014 och kommer närmast från rollen som chef för Näringspolitik och kommunikation.
Publicerad den 1 Juli 2021

Under året har en rekryteringskommitté bestående av representanter från styrelsen, tillsammans med rekryteringsfirman Maquire, genomfört en process för att hitta en ny vd för Fastighetsägarna GFR. Detta då nuvarande vd Dennis Bucht bestämt sig för att sluta under hösten.

Vid ett extrainsatt styrelsemöte den 28 juni beslutade därför styrelsen att tillförordna Rikard Ljunggren som vd från och med den 1 juli. Dennis Buchts formella uppdrag fram till dess att han slutar i höst, är att stödja tillfördnad vd samt övriga ledningsgruppen.

– I dagens politiska läge är det uppenbart hur viktigt det är att fastighetsbranschen har en tydlig röst i samhällsdebatten. Det är också uppenbart hur viktigt det är med en stark branschorganisation. Med sin bakgrund och personlighet är vår bedömning att Rikard är väl rustad för uppgiften att företräda branschen och utveckla medlemsnyttan för Fastighetsägarna, säger Mariette Hilmersson, styrelseordförande för Fastighetsägarna GFR.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY