Image

Fabege hyr ut i Solna Business Park

Uthyrning Fabege och Net Insight har tecknat ett åttaårigt avtal på cirka 3 600 kvadratmeter på Smidesvägen 7 i Solna Business Park.
Publicerad den 18 April 2017
Net Insight flyttar till Smidesvägen 7. Bild: Fabege
Net Insight flyttar till Smidesvägen 7.

Den förestående flytten planeras till sommaren 2018. Net Insight arbetar med transport, distribution och tjänster för att leverera TV-upplevelser, från TV-kamera till TV-studio och vidare till TV-tittaren. De har över 500 kunder i cirka 60 länder och är börsnoterade.

– Flytten symboliserar vårt fortsatta arbete med att spegla varumärket, skapa en tillväxtkultur och modernisera vårt arbetssätt för att kunna utveckla framtidens TV-upplevelse. Solna Business Park är en perfekt matchning för oss i vår fortsatta kulturresa där vi ständigt sätter kunden i fokus, säger Marina Hedman, VP Human Resources Net Insight.

Fabege har stora visioner för Solna Business Park som bland annat innefattar 180 000 kvadratmeter nya kontor och 2 000 nya bostäder. Målet är att skapa en tät stadsdel där medarbetare och företag befinner sig i en urban miljö med mycket människor i rörelse större delen av dygnets alla timmar.

– Det är väldigt roligt att se hur vår framtidsvision för området lockar nya aktörer som Net Insight. Vi är på en spännande resa och varje ny kund ger oss energi framåt i att skapa en riktigt spännande och dynamisk miljö, säger Susanna Elvsén, marknadsområdeschef Solna Business Park.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige