Image

EY till nya lokaler i Växjö

Uthyrning EY flyttar in på cirka 630 kvadratmeter i det nya kontorshuset Icon Växjö i Arenastaden.
Publicerad den 24 Oktober 2017

Sedan tidigare står det klart att Nordea, Växjö Fria Gymnasium, Play’n Go och Sigma Technology Solutions blir hyresgäster i Icon Växjö.

– Vi är mycket glada över att flytta in i Icon Växjö, ett modernt hus med många möjligheter och härlig utsikt där vi får förmånen att utforma lokalerna helt efter våra behov. Vi kommer att arbeta i en öppnare planlösning där lokalen stödjer verksamhetens behov av digitalisering och flexibilitet på ett bättre sätt än tidigare, säger Marika Sengoltz på EY.

– Det är glädjande att intresset för kontorslokaler i Icon är stort och vi vill passa på att välkomna våra kontrakterade hyresgäster och lyckönska dem till valet av plats för sin kontorsetablering. Icon Växjö blir ett toppmodernt, miljösmart och inspirerande kontor med Växjös vackraste utsikt. Det är med varm hand som vi hälsar dem välkomna att flytta in under hösten 2018, säger Henrik Swahn, vd på APP Properties.

Sedan januari 2016 har byggnationen av Icon Växjö pågått aktivt. I början av maj 2017 kom den nittonde och sista våningen på plats vilket innebär att Icon Växjö nu har nått sin fulla höjd på 67 meter.

Cushman & Wakefield har varit hyresgästrådgivare till EY.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige