Image

EY till nya lokaler i Växjö

Uthyrning EY flyttar in på cirka 630 kvadratmeter i det nya kontorshuset Icon Växjö i Arenastaden.
Publicerad den 24 Oktober 2017
Annons
Image

Sedan tidigare står det klart att Nordea, Växjö Fria Gymnasium, Play’n Go och Sigma Technology Solutions blir hyresgäster i Icon Växjö.

– Vi är mycket glada över att flytta in i Icon Växjö, ett modernt hus med många möjligheter och härlig utsikt där vi får förmånen att utforma lokalerna helt efter våra behov. Vi kommer att arbeta i en öppnare planlösning där lokalen stödjer verksamhetens behov av digitalisering och flexibilitet på ett bättre sätt än tidigare, säger Marika Sengoltz på EY.

– Det är glädjande att intresset för kontorslokaler i Icon är stort och vi vill passa på att välkomna våra kontrakterade hyresgäster och lyckönska dem till valet av plats för sin kontorsetablering. Icon Växjö blir ett toppmodernt, miljösmart och inspirerande kontor med Växjös vackraste utsikt. Det är med varm hand som vi hälsar dem välkomna att flytta in under hösten 2018, säger Henrik Swahn, vd på APP Properties.

Sedan januari 2016 har byggnationen av Icon Växjö pågått aktivt. I början av maj 2017 kom den nittonde och sista våningen på plats vilket innebär att Icon Växjö nu har nått sin fulla höjd på 67 meter.

Cushman & Wakefield har varit hyresgästrådgivare till EY.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY