Image

Eva Eriksson till Sveareals styrelse

Karriär På Sveareals bolagsstämma förra veckan valdes Eva Eriksson in som ny styrelseledamot. Hon ersätter avgående Erik Gjellestad.
Publicerad den 30 April 2013
Eva Eriksson. Bild: Sveareal
Eva Eriksson. Claes Malmkvist. Bild: Sveareal
Claes Malmkvist.

Eva Eriksson blir därmed den andra svenska styrelsemedlemmen i sällskap med Balders vd Erik Selin. Övriga styrelsemedlemmar i Sveareal är ordförande Widar Salbuvik, Knut Styrvold och Odd Ekholt.

Eva Eriksson är idag ordförande i BWG Homes ASA och i Strategisk Arkitektur. Hon är också styrelsemedlem i Byggpartner, DNB NOR Eiendomsfond I samt Fabege.

Eva Eriksson har tidigare bland annat varit vd i Norgani Hotels och affärsområdeschef för Fastighetsutveckling på JM.

- Vi har huvudsakligen norska ägare och har därmed haft en styrelse med stark norsk förankring. Eva Eriksson har stor erfarenhet från fastighetsbranschen både i Sverige och Norge och blir ett bra komplement till Sveareal när vi nu blir en allt tydligare aktör på den svenska fastighetsmarknaden, säger vd Claes Malmkvist.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige