Image

Erik Skalin blir ny leasingchef på JLL

Bolag Erik Skalin lämnar Aberdeen efter 15 år för att efterträda Robert Bolmgren som chef för leasing på JLL.
Publicerad den 8 Mars 2017
Erik Skalin. Bild: JLL
Erik Skalin.

Fokus för Erik Skalin blir att befästa och förstärka JLL:s position inom uthyrning av kommersiella lokaler samt att ytterligare utveckla och förädla JLL Leasings verksamhet som är uppdelad på de tre olika områdena kontor, lager/logistik samt detaljhandel.

– Vi är oerhört glada att knyta Erik till oss, som med sin erfarenhet och bakgrund passar väl in att ytterligare vässa till vårt affärserbjudande inom Leasing. Erik kommer dessutom att bli ett bra tillskott även för hela vår övriga verksamhet då han har en personlighet och står för värderingar som passar mycket väl in i vårt bygge, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

JLL fortsätter att investera och satsa inom affärsområdet Leasing. Under 2016 har JLL varit rådgivare i nyuthyrningar av totalt 154 000 kvadratmeter, varav 69 000 kvadratmeter kontor och 85 000 kvadratmeter logistik/lager i Stockholm och Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige