Image

JLL rekryterar Johan Sosa

Karriär JLL Corporate Solutions har rekryterat Johan Sosa som senior rådgivare inom Tenant Representation för affärsområdet Corporate Solutions.
Publicerad den 10 Mars 2017
Johan Sosa. Bild: JLL
Johan Sosa.

Johan Sosa kommer närmast från rollen som Head of Corporate Solutions på Newsec och har tidigare arbetat på bland annat CBRE och Kungsleden. I sin nya roll på JLL kommer han att representera och företräda hyresgäster i förändringsprojekt och förhandlingar samt ha ett affärsutvecklande ansvar.

– Vi är mycket glada över att Johan ansluter till vårt team. Johan har en lång erfarenhet av att driva stora komplexa projekt utifrån hyresgästens perspektiv, både med svenska och internationella uppdragsgivare. Efterfrågan av professionell rådgivning ökar i en marknad med sjunkande vakanser och höjda hyror och Johan adderar ytterligare senior kompetens till vårt affärsområde, säger Martin Lindgren, chef JLL Corporate Solutions.

Johan Sosa ansluter till JLL innan sommaren.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator på väg att köpa av storägare för drygt 100 miljoner

Transaktioner Mats Lundberg och Joachim Kuylenstierna på väg att sälja till Fastator – "kulturskatter" i Åre och Visby.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY