Image

Einar Mattsson får uppdrag av Diligentia

Bolag Einar Mattsson har fått i uppdrag att ta hand om drift och fastighetsskötsel av Diligentias samtliga bostadsfastigheter i Storstockholm. Totalt omfattar uppdraget ett 40-tal fastigheter motsvarande cirka 200 000 kvadratmeter.
Publicerad den 26 Oktober 2011

- För oss föll valet på Einar Mattsson då de visat att de förstår oss och kan leverera den kvalitet vi kräver säger Fredrik Brorsson, marknadsområdeschef Diligentia Bostad i Stockholm.

- Det här ligger helt i linje med vår satsning på att ta större externa uppdrag. Vi växer gärna med våra befintliga kunder och ser flera fördelar i ett utökat samarbete säger Anders Nyström, förvaltningschef på Einar Mattsson Byggnads AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige