Image

Drivelab fortsätter att expandera

Uthyrning Utvecklingen av Drivelab vid Arlanda fortsätter att expandera. En ny eventhall om dryga 1 500 kvadratmeter är under uppförande och när denna är klar den 1 maj kommer området att få helt andra möjligheter att inhysa stora konferensgrupper och större event. Training Partner kommer att vara operatör för hallen.
Publicerad den 27 Januari 2016
Drivelab Center. Bild: Airport City Stockholm
Drivelab Center.

Eventhallen i sin helhet kommer att inrymma cirka 700-800 personer.

– Detta betyder att vi kan vara ännu mer effektiva och spara ännu mer restid för våra kunder när vi har events eller utbildningar. Hittills har vi inte kunnat erbjuda våra kunder en tillräckligt stor eventhall i området Drivelab, vilket vi från och med den 1 maj kommer att kunna göra. Det känns otroligt kul, säger Peter Olofsson, vd på Training Partner.

Sedan 2011 har Training Partner expanderat kraftigt i området Drivelab Stockholm. Med cirka 7 000 kvadratmeter lokaler, egen testbana och snart även hotell i direkt anslutning till området samt terrängbana till hösten lockar man fler och fler större kunder inom fordonsindustrin till det nybyggda området.

– Det är väldigt roligt att se att utvecklingen av Drivelab och hela området runt Arlanda blivit så högintressant de senaste åren. Äntligen börjar marknaden inse potentialen och möjligheterna av att etablera sig vid en flygplats. Vi satsar på långa relationer med våra samarbetspartners, så det är extra roligt när det går bra för dem. Training Partner är en av våra absolut viktigaste samarbetspartners, säger Dieter Sand, vd för Arlandastad Holding, som äger och utvecklar varumärket Drivelab och området kring Arlanda.

FAKTA / Drivelab Stockholm är en modern arena med fokus på utbildning, forskning och utveckling samt marknad, i direkt anslutning till Stockholm Arlanda flygplats – mitt i den nya flygplatsstaden Airport City Stockholm. Visionen är ”Att skapa en unik och inspirerande arena, i världsklass, för framtidens fordonsindustri”.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige