Image
Femmanhuset.
Femmanhuset. Bild: Dino Soldin

DN flyttar Göteborgsredaktionen till Femman

Uthyrning Bonnier News har tecknat hyresavtal med Hufvudstaden i fastigheten Femman med adress Postgatan 28 i Nordstan, Göteborg. Dagens Nyheters nystartade redaktion i Göteborg kommer finnas i de här lokalerna.
Publicerad den 20 Februari 2020

– Vi är glada över att få erbjuda Dagens Nyheter lokaler hos oss för deras nystartade redaktion i Göteborg. Efter att i många år erbjudit Dagens Industri kontorslokaler så blir den nya lokalen en samlokalisering av de båda redaktionerna vilket skapar effektiva och intressanta lokaler i bästa läge, säger Anki Håkansson, förvaltningschef Hufvudstaden, affärsområde Göteborg.
– Vi på Bonnier News växer i Göteborg och väljer att samlokalisera verksamheterna. Hufvudstaden kunde tillgodose våra behov på ett bra sätt och vi ser fram emot att komma på plats i den nya lokalen. För många av oss som reser kollektivt är läget dessutom perfekt, säger Crister Ohlsson, fastighetschef på Bonnier News.

Bonnier News är ett av Sveriges ledande mediehus och når över tre miljoner användare varje dag. I denna samlokalisering kommer både redaktionerna för Dagens Nyheter och Dagens Industri driva sina verksamheter i Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige