Image
Diös stärker samarbetet med bland annat skidprofilen Linn Svahn.
Diös stärker samarbetet med bland annat skidprofilen Linn Svahn. Bild: Diös

Diös stärker samarbetet med skidprofilerna

Bolag Diös har kommit överens med Linn Svahn och Sebastian Samuelsson om att stärka och förlänga det samarbete man startade inför säsongen 21/22. Det stärkta samarbetet inleds med St Olafsloppet där de båda idrottarna kommer att springa för Diös IF’s lag. Under de kommande åren kommer en rad gemensamma aktiviteter att genomföras. Syftet är att sprida bilden av det tillgängliga och attraktiva livet i en 15-minutersstad.
Publicerad den 20 Juni 2022

Längdskidåkararen Linn Svahn och skidskytten Sebastian Samuelsson bor både sedan en tid tillbaka i en av Diös 15-miuntersstäder Östersund. Som ett led i bolagets stadsutvecklingsstrategi, att skapa Sveriges mest inspirerande städer., är engagemanget genom ambassadörer, kultur och social hållbarhet viktiga faktorer, där stöttningen av Svahn och Samuelsson mot kommande vintersäsonger, bygger på gemensamma personliga och professionella värderingar.

– Det känns väldigt kul att fortsätta samarbetet med Linn och Sebastian. Vi har en tydlig och enkel dialog där vi kommer att göra gemensamma aktiviteter både internt hos oss och i en mer extern kontext. Båda två är stora förebilder för många både i Östersund och världen över, vilket är fantastiskt och hjälper oss i vårt arbete med att stärka våra städer genom med fler attraktiva anledningar till att vilja bo, jobba och ta del av utbudet. Båda har också valt Östersund för att få tillgång till träning i världsklass utan att göra avkall på ett attraktivt utbud i övrigt. Det känns extra kul att vi får stöttning av dem i vårt lag på St Olafsloppet om några veckor och ett perfekt aktivt sätt att synliggöra vårt samarbete, säger Mia Forsgren, kommunikationschef, Diös.

– Det känns riktigt roligt att fortsätta samarbetet med Diös och gänget. Min vardag handlar om att ha allt viktigt nära till hands på hemmaplan för att optimera min utveckling och satsning, det är precis samma som Diös står för med deras satsning 15-minutersstäder. Det känns bra att vi värderar samma saker högt och jag ser fram emot det vi kommer göra ihop framöver, säger Linn Svahn.
– Jag älskar Östersund och jag vet också att det bara är en av många värderingar som jag delar med Diös. Jag ser fram emot att förstärka vårt samarbete ytterligare och är säker på att det kommer att göra gott för såväl mig själv i mitt eget elitidrottande, Diös och Östersund som stad. För det är jag väldigt stolt, säger Sebastian Samuelsson.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige