Image

Diös rekryterar retailchef

Bolag I mars tillträder Gabriel Larsson den nyinrättade tjänsten som retailchef. Han kommer närmast från NRF Fastigheter och rollen som regionchef.
Publicerad den 5 Februari 2016

– Detaljhandeln är en av Sveriges största näringsgrenar och utgör en väsentlig del i stadsutvecklingen och därmed i vår affärsidé. Framgångsrika köpcentrum är en vinst för både oss, våra hyresgäster och för staden som helhet eftersom de genererar flöden av boende, näringsidkare och besökare. Med spetskompetens på området, kan vi fortsätta utvecklingen av våra köpcentrum mot en alltmer upplevelsebaserad och livsstilsinriktad shopping, säger Knut Rost, vd för Diös Fastigheter.

Gabriel Larsson har en bakgrund inom detaljhandeln och är insatt i de utmaningar som organisering, utveckling och drift av retailverksamhet innebär. Han kommer att vara placerad på Diös affärsområdeskontor i Gävle.

– Diös uttalade ambition att ta en aktiv roll i stadsutvecklingen var det som lockade mig att anta utmaningen. Genom att utforma galleriorna och utveckla sortimentet på ett sätt som tillmötesgår kundernas krav på service, tillgänglighet och upplevelsebaserad shopping, kan vi skapa naturliga mötesplatser och effektiva flöden av återkommande besökare. Det genererar ökad lönsamhet samtidigt som det bidrar till en mer levande stad. Jag ser fram emot att få lära känna affärsområdenas marknadspotential och inte minst hyresgästernas och kundernas behov, säger Gabriel Larsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson efter Fastpartners förvaltningstapp: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners delårsrapport för perioden 1 januari – 31 mars 2024 visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnettot som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige