Image

Diös i nya lokaler på Frösön

Bolag I början av veckan flyttade Diös in i sitt nya huvudkontor på Frösön i Östersund. Flytten är en naturlig del i bolagets affärsstrategi som går ut på att ta en aktiv roll i stadsutvecklingen.
Publicerad den 11 Februari 2016
Diös flyttade i början av veckan in i sitt nya huvudkontor på Frösön i Östersund. Bild: Diös
Diös flyttade i början av veckan in i sitt nya huvudkontor på Frösön i Östersund.

– Vår vision är att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. För oss innebär det att fånga alla tillfällen att skapa de bästa förutsättningarna för våra hyresgäster att utveckla sin verksamhet. Genom en ständig förädling av vårt fastighetsbestånd, skapar vi värde för både hyresgäster, aktieägare och samhället i stort, säger Knut Rost, vd för Diös.

Det nya huvudkontoret är resultatet av ett ombyggnadsprojekt av en tidigare, till stor del outnyttjad fastighet vid Frösöbrons fäste. De vakanta ytorna har nu omvandlats till moderna och flexibla kontor om sammanlagt 140 kontorsplatser. I Diös gamla huvudkontorslokaler, som moderniserades för knappt två år sedan, flyttar Tillväxtverket in.

– Vår utgångspunkt vid alla ombyggnadsprojekt är att utforma lokalerna på ett så pass flexibelt, yteffektivt och hållbart sätt att de inte bara möter nuvarande, utan även framtida, hyresgästers behov, säger Knut Rost.

Den nya besöksadressen är Fritzhemsgatan 1 A på Frösön i Östersund.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige