Image

Diös hyr ut i Sundsvall

Uthyrning Diös har hyrt ut en lokal till Smarteyes i Stenstan på Storgatan i Sundsvall.
Publicerad den 6 Mars 2013
Annons
Image

Under våren slår Smarteyes upp portarna till sin 282 kvadratmeter stora butik i Stenstan på Storgatan 23 i fastigheten Penningen 9 i Sundsvall. Samma lokal som Brothers and Sisters tidigare hyrde.

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Smarteyes till oss och till Sundsvall. Deras närvaro kommer ytterligare att höja besökarnas upplevelse av en levande stadskärna, säger Bo Tjälldén, marknadsområdeschef för Diös i Västernorrland.

Smarteyes är Sveriges snabbast växande optikerkedja som sedan starten 2007 har etablerat 35 butiker i Sverige och 10 i Tyskland. Deras affärsidé är att sälja kvalitetsglasögon med hög modegrad till fast lågt pris, utan tillägg.

– Sundsvall har legat högt upp på vår etableringslista under flera år men vi har tidigare inte hittat rätt storlek på lokal och rätt läge i centrala Sundsvall. Därför är det nu extra roligt att vi äntligen kan etablera oss på ett av stans mest centrala delar, säger Fredrik Wistrand, vd för Smarteyes.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige