Image

Diös hyr ut till gymnasieskola

Uthyrning Diös tecknar ett hyresavtal om 2 000 kvadratmeter med Östersunds Gymnasieskola.
Publicerad den 30 April 2013
Annons
Image

Avtalet löper på tio år.

– I nära dialog med kunden anpassar vi lokalerna med tillhörande skolgård till att bli trivsamma, funktionella och moderna. Anpassningen sker i två etapper med slutdatum den 1 januari 2014, säger Patrik Jonasson, marknadsområdeschef för Diös i Jämtland.

– Vårt långsiktiga avtal med Diös har gett oss möjligheter att få ändamålsenliga lokaler att bedriva vår verksamhet i. Jag är övertygad om att såväl elever som skolpersonal kommer att trivas, säger Mariann Lindberg, vice vd för Östersunds Gymnasieskola.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige