Image

Diös hyr ut till nystartat bilföretag

Uthyrning Diös har tecknat avtal med det nystartade företaget Birsta Husbil, om en 1 200 kvadratmeter stor butik och verkstad på Birstavägen i Sundsvall. Den 13 april slår verksamheten upp sina dörrar.
Publicerad den 4 April 2012

Birsta Husbilar har ensam agentur för de tyska märkena Carado och Eriba, vilket innebär att kunderna finns över hela Sverige. Sundsvall med närområde är dock naturligtvis huvudmarknaden.
– En verksamhet som Birsta Husbil kräver stora ytor för att kunna visa sitt sortiment samtidigt som det är viktigt med god exponering mot förbipasserande. Dessa förutsättningar finns oftast i utkanten av centrum och tack vare vår stora bredd på lokaler kunde vi erbjuda en lösning som passade mycket bra, menar Bo Tjälldén marknadsområdeschef på Diös Västernorrland.

Företaget tillhandahåller förutom nybilsförsäljning även en begagnatmarknad för både husbilar och husvagnar, en tillbehörsbutik samt en verkstadsdel.
– Efterfrågan på husbilar har ökat markant under senare år och 2011 var ett rekordår för branschen. Svenskarna satsar mycket pengar på semestern och vi ser en fortsatt god efterfrågan framöver. Därför törs vi göra den här satsningen, säger Magnus Jonsson, en av ägarna till Birsta Husbil.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige