Image

De har branschens nöjdaste kontorshyresgäster

Bolag Branschens nöjdaste kontorshyresgäster finns hos Hufvudstaden. Med den högsta poängen sedan Fastighetsbarometern startades 1997 placerade sig Hufvudstaden återigen på en förstaplats i årets undersökning.
Publicerad den 22 Oktober 2014
Ivo Stopner. Bild: Hufvudstaden
Ivo Stopner.

Fastighetsbarometern är branschens Nöjd Kund-undersökning, som genomförs av CFI Group i samarbete med Fastighetsägarna Sverige. Hufvudstaden uppnådde ett resultat om 84 (+6) på en 100-gradig skala medan genomsnittet för branschen var oförändrat 73.
Störst påverkan på hyresgästernas nöjdhet har fastighetsägarens service, felanmälan och image. I år hade Hufvudstaden högst värde på läge, service, felanmälan, lokalen och inomhusklimatet.

- Vi gläds åt resultatet som är ett bevis på att vi jobbar rätt. Särskilt stolta är vi över det höga betyget på vår service. Det känns extra bra eftersom vårt företag firar 100 år nästa år och alltid har månat om att ge våra kunder bästa service, säger Ivo Stopner, vd för Hufvudstaden.

Service och kundbemötande är viktiga fundament i bolagets affärsidé. Hufvudstaden arbetar kontinuerligt med att öka servicenivån och utveckla kundbemötandet för att hjälpa våra kunder att bli än mer framgångsrika i våra fastigheter.

- För Hufvudstaden är kvalitet och långsiktiga kundrelationer några av våra viktigaste grundstenar. Undersökningen är viktig för att vi ska kunna utvecklas och bli en ännu bättre hyresvärd som stödjer våra kunders verksamhet, säger Ivo Stopner, vd för Hufvudstaden.

På andra plats placerade sig fjolårets vinnare Norrporten med ett NKI på 82, följt av Humlegården på tredje plats med ett NKI på 79.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY