Image

Datscha lanserar BRF-tjänst

Bolag Datscha har nu lanserat en tjänst med information om landets bostadsrättsföreningar i form av nyckeltal och årsredovisningar i PDF-format.
Publicerad den 5 Mars 2012
Bild: Datscha

Detta har skett i samarbete med Ljungquist Information.

- Vi har på kort tid kunnat ta fram en ny tjänst som ger våra kunder många nya möjligheter när det gäller bedömningen av bostadsrättsföreningars ekonomi. Vi uppskattar samarbetet med Ljungquist Information som sett de gemensamma möjligheterna och agerat snabbt. Vi hoppas att våra gemensamma ansträngningar uppskattas av våra kunder, säger Datschas vd Carl Ekerling, som inom kort lämnar över vd-posten till Jacob Philipson.

- Ljungquist har under lång tid förfinat sitt erbjudande inom bostadsvärdering. Samarbetet med Datscha har mottagits mycket positivt av våra kunder. Vi kan nu skapa ytterligare mervärde för såväl gemensamma kunder som för helt nya, vilket är glädjande, säger Ljungquists vd Pierre Lingheim.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige