Image

Dags för inflyttning i Pallashuset

Bostäder I dag är det inflyttning i lägenheterna i Pallashuset i centrala Borås. Under de senaste arton månaderna har Järngrinden och Cernera i samverkan genomfört en total om- och tillbyggnad av fastigheten.
Publicerad den 23 Februari 2017
Pallashuset i Borås. Bild: Järngrinden/Cernera Fastigheter
Pallashuset i Borås.

Fastigheten byggdes ursprungligen som ett Domusvaruhus med butikslokaler i två plan och parkeringshus i tre plan ovanför butikerna. Nu har en stor om- och tillbyggnad genomförts. Bland annat har två våningsplan med 40 bostadsrättslägenheter byggts ovanpå p-huset.

– Pallas Roof, som vi kallar bostäderna, erbjuder en fantastisk boendemiljö och det har varit en spännande resa från de allra första planerna på en tillbyggnad fram till att bostäderna nu är klara för inflyttning, säger Patrik Ivarson, vd för Järngrinden.

– De unika taklägenheterna är kronan på verket i det nya Pallashuset och bidrar till en än mer levande stadskärna i Borås. Det är med stolthet vi ser resultatet och vi önskar de boende lycka till i sina nya lägenheter, säger Lars Angwald, vd för Cernera Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY