Image

Croisette rekryterar tre

Bolag Croisette Real Estate Partner välkomnar Rasmus Davidsson och Emil Lötbom till Stockholmskontoret samt Josefin Vestlund till Malmökontoret.
Publicerad den 13 Juni 2017
Emil Lötbom, Rasmus Davidsson och Josefin Vestlund. Bild: Croisette Real Estate Partner
Emil Lötbom, Rasmus Davidsson och Josefin Vestlund.

– Det är fantastiskt att vi redan nu, bara någon månad efter att vi öppnade dörrarna till kontoret i Stockholm, kan presentera och leverera vårt fulla tjänsteutbud. Vi har även gjort klart med ytterligare förstärkning till kontoret i Stockholm. Att vi dessutom växer i Malmö, inte minst i vår leasingverksamhet, är fantastiskt, säger Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner.

Rasmus Davidsson kommer närmast från Savills där han arbetat med värdering sedan 2010. Han är auktoriserad värderare och kommer in som Director på Croisette Valuation & Analysis. Emil Lötbom, senast från Datscha, har tidigare bland annat arbetat med att starta upp en uthyrningsverksamhet i Stockholmsregionen. Han tar rollen som Head of Leasing Stockholm och tillträder tjänsten i början av september i år.

Josefin Vestlund kommer närmast från Bredablick där hon arbetat som fastighetsekonom. Hon kommer komplettera Croisettes Leasingverksamhet i Malmö och tillträder tjänsten som Associate i mitten av augusti i år.

– Josefin kommer in som en frisk fläkt till vårt högpresterande leasingteam i Malmö. Josefins tidigare erfarenheter tillsammans med hennes sociala kompetens ger oss ytterligare möjligheter att ta större marknadsandel i regionen. Emil är en perfekt kandidat med rätt attityd och driv för att ansvara för vår leasingverksamhet regionalt, säger Peter Bergquist, Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner.

– Rasmus är oerhört kompetent och driven som kommer att komplettera vår nuvarande värderingskompetens samt utveckla verksamheten i Stockholm. Vi är mycket glada att vi lyckats attrahera honom till värderingsteamet och en roll som kommer utvecklas i takt med att verksamheten växer, säger Charlotte Norell, Head of Valuation & Analysis, Croisette Real Estate Partner.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser bevisningen ut i insiderhärvan: "Deras versioner är inte trovärdiga"

Bolag Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot totalt elva personer i insiderhärvan kring Collector som uppdagades förra året. Fem av de åtalade jobbar på Balder varav de två huvudmisstänkta är finanschefen och den tidigare CFO:n som åtalas för grovt insiderbrott. Åklagaren Pontus Hamilton berättar för Fastighetssverige hur bevisläget ser ut och varför han anser att de åtalades versioner inte går ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY