Image
Anna-Karin Hag bir ny CFO på Vectura Fastigheter.
Anna-Karin Hag bir ny CFO på Vectura Fastigheter. Bild: Vectura

Corems CFO lämnar för Vectura Fastigheter

Bolag Vectura Fastigheter har rekryterat Anna-Karin Hag till tjänsten som CFO. Hon har över 25 års erfarenhet från fastighetsbranchen och kommer närmast från en liknande roll på Corem.
Publicerad den 17 April 2024

Vectura fortsätter växa och har på senare tid flyttat fram positionerna för att utveckla sitt erbjudande inom forskning, utveckling och innovation. I västra Sverige fortsätter satsningarna på GoCo Health Innovation City i Mölndal, som är ett viktigt kluster inom life science. Innovation Destination Torslanda, som Vectura utvecklar tillsammans med Volvo Cars, blir ett nytt nav för framtidens hållbara mobilitetslösningar.

I början av maj invigs Forskaren, ett av Stockholms nya landmärken, som är det fösta steget av flera för att stärka life science i Hagastaden. I Lund fortsätter tillväxtresan med The Loop och ytterligare arbetsplatser, labb, restaurang och mötesplatser.
– Vi är mycket glada att välkomna Anna-Karin Hag till oss. Hennes gedigna affärsmässiga kompetens och erfarenhet från fastighetssektorn är ett viktigt tillskott nu när vi fortsätter att växa i snabb takt och stärker Sveriges konkurrenskraft på ett nationellt plan, säger Joel Ambré, vd På Vectura Fastigheter.

– Vectura är ett bolag med hög investeringstakt där innovation, utveckling och samhällsnytta är i fokus. Jag gillar att vara affärsnära där det händer olika saker varje dag och ser verkligen fram emot att bidra i de många projekt Vectura runt om i Sverige, säger Anna-Karin Hag, ny CFO på Vectura Fastigheter.

Anna-Karin Hag tillträdde sin nya roll den 1 april.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige