Image

Corem köper i Malmö

Transaktioner Corem köper bilhandelsfastigheten Gånggriften 3 i Malmö. Fastigheten omfattar cirka 6 500 kvadratmeter uthyrbar area samt 26 000 kvadratmeter mark med ett underliggande fastighetsvärde om 87 miljoner kronor.
Publicerad den 11 Juni 2015

Fastigheten är fullt uthyrd till Malmö Bilcentrum och i samband med tillträdet tecknas ett nytt 10-årigt triple-net avtal, vilket omfattar hela fastigheten. Planerat tillträde är 30 september 2015.

– Vi är mycket nöjda över att komplettera vårt Malmöbestånd med en modern fastighet med mycket mark. Fastigheten ligger i nära anslutning till Corems övriga fastigheter i Fosie och har ett fantastiskt skyltläge längs Ystadvägen mellan ringvägarna vid infarten till Malmö, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY