Image

Corem köper i Halmstad

Transaktioner Corem utökar sitt bestånd i Halmstad genom köp av lager-/produktionsfastigheten Flygaren 21. Värdet i affären uppgår till 121 miljoner kronor.
Publicerad den 28 April 2015
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Corem utökar fastighetsbeståndet i Halmstad, Region Syd, genom förvärv av lager-/produktionsfastigheten Flygaren 21, belägen i Larsfrids industriområde. Förvärvet ligger i direkt anslutning till Corems övriga fastigheter i Halmstad.

Fastigheten omfattar cirka 24 500 kvadratmeter och är fullt uthyrd till Tylö, som också är säljare, med en återstående avtalslängd om knappt 13 år.

- Vi fortsätter på inslagen väg och utökar vårt bestånd i Halmstad rejält. Detta är vårt fjärde förvärv i Halmstad och på två år har vi gått från 0 till drygt 70 000 kvadratmeter uthyrbar area i området och etablerat oss som en betydande aktör. Det glädjer oss mycket att få Tylö AB som hyresgäst och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Eva Landén, vd på Corem.

Catella var säljarens rådgivare i affären.

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY