Image

Corem köper i Halmstad

Transaktioner Corem utökar sitt bestånd i Halmstad genom köp av lager-/produktionsfastigheten Flygaren 21. Värdet i affären uppgår till 121 miljoner kronor.
Publicerad den 28 April 2015
Annons
Image
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Corem utökar fastighetsbeståndet i Halmstad, Region Syd, genom förvärv av lager-/produktionsfastigheten Flygaren 21, belägen i Larsfrids industriområde. Förvärvet ligger i direkt anslutning till Corems övriga fastigheter i Halmstad.

Fastigheten omfattar cirka 24 500 kvadratmeter och är fullt uthyrd till Tylö, som också är säljare, med en återstående avtalslängd om knappt 13 år.

- Vi fortsätter på inslagen väg och utökar vårt bestånd i Halmstad rejält. Detta är vårt fjärde förvärv i Halmstad och på två år har vi gått från 0 till drygt 70 000 kvadratmeter uthyrbar area i området och etablerat oss som en betydande aktör. Det glädjer oss mycket att få Tylö AB som hyresgäst och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Eva Landén, vd på Corem.

Catella var säljarens rådgivare i affären.

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige