Image

Corem hyr ut 6 700 kvadratmeter i Mölnlycke

Uthyrning Corem hyr ut 6 700 kvadratmeter till Assa OEM i Mölnlycke Logistikpark.
Publicerad den 27 Maj 2015
Annons
Image
Eva Landén. Bild: Corem
Eva Landén.

Avtalet omfattar kontor, produktionsyta och lager i en egen byggnad. Denna kommer att anpassas efter Assa OEM:s önskemål och den uthyrbara arean i byggnaden utökas med drygt 1 000 kvadratmeter. Assa OEM AB får på detta sätt en ny, rationell anläggning och kan samla alla sina verksamheter i Göteborg på ett ställe.

Logistikparken, omfattande cirka 36 500 kvadratmeter, är fullt uthyrd.

- Mölnlycke Logistikpark i Härryda är ett område där vi ser stor potential och denna uthyrning är ytterligare ett kvitto på detta. Vi välkomnar Assa OEM AB som ny hyresgäst och ser fram emot samarbetet, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige