Image

Concent säljer Hyresfastigheter

Transaktioner Concent Holding AB säljer samtliga aktier i Concent Hyresfastigheter till Preservia Fastigheter AB. I samband med affären byter bolaget namn till Preservia Hyresfastigheter och en ny styrelse tar över.
Publicerad den 29 December 2015

- Preservia fokuserar på långsiktig förvaltning av hyresrättsfastigheter i tillväxtområden. Det råder idag en brist på bostäder i allmänhet, och hyresrätter i synnerhet. Genom förvärv av Concent Hyresfastigheter AB och kommande fokus på hyresrättsfastigheter i områden där bostadsbristen är som störst skapas möjligheter för god avkastning till begränsad risk för våra investerare, säger Topias Riuttamäki, vd för Preservia Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige