Image

Concent säljer Hyresfastigheter

Transaktioner Concent Holding AB säljer samtliga aktier i Concent Hyresfastigheter till Preservia Fastigheter AB. I samband med affären byter bolaget namn till Preservia Hyresfastigheter och en ny styrelse tar över.
Publicerad den 29 December 2015
Annons
Image

- Preservia fokuserar på långsiktig förvaltning av hyresrättsfastigheter i tillväxtområden. Det råder idag en brist på bostäder i allmänhet, och hyresrätter i synnerhet. Genom förvärv av Concent Hyresfastigheter AB och kommande fokus på hyresrättsfastigheter i områden där bostadsbristen är som störst skapas möjligheter för god avkastning till begränsad risk för våra investerare, säger Topias Riuttamäki, vd för Preservia Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige