Image
Commerz Real har valt Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port.
Commerz Real har valt Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port. Bild: Commerz Real

Commerz Real väljer ny förvaltare av Solna Port

Bolag Commerz Real väljer Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port.
Publicerad den 23 April 2015
Solna Port. Bild: Commerz Real
Solna Port.

- För att ytterligare öka bearbetningen av nya hyresgäster och skapa mervärde för våra befintliga hyresgäster har vi förstärkt vår organisation i Sverige med Lexium som Commercial Asset Managerför Solna Port. Lexium har visat sig vara en mycket skicklig partner inom fastighetsutveckling, med en proaktiv strategi för att tillgodose våra hyresgästers förväntningar. Tillsammans kommer vi att lyckas i förvandlingen av fastigheten till en multifastighet med ett fullservice-koncept för hyresgäster, säger Timo Lutz, Portfolio Manager på Commerz Real.

- Vi ser fram emot att fortsätta vår utvecklingsstrategi för Solna Port tillsammans med Commerz Real. Vi är övertygade om att vi kan tillföra de mervärden som krävs för att Solna Port skall bli en förstklassig multiservice fastighet, säger Niclas Brodin, vd för Lexium.

Nordic PM kommer fortsatt att vara förvaltare av Solna Port.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige