Image
Commerz Real har valt Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port.
Commerz Real har valt Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port. Bild: Commerz Real

Commerz Real väljer ny förvaltare av Solna Port

Bolag Commerz Real väljer Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port.
Publicerad den 23 April 2015
Solna Port. Bild: Commerz Real
Solna Port.

- För att ytterligare öka bearbetningen av nya hyresgäster och skapa mervärde för våra befintliga hyresgäster har vi förstärkt vår organisation i Sverige med Lexium som Commercial Asset Managerför Solna Port. Lexium har visat sig vara en mycket skicklig partner inom fastighetsutveckling, med en proaktiv strategi för att tillgodose våra hyresgästers förväntningar. Tillsammans kommer vi att lyckas i förvandlingen av fastigheten till en multifastighet med ett fullservice-koncept för hyresgäster, säger Timo Lutz, Portfolio Manager på Commerz Real.

- Vi ser fram emot att fortsätta vår utvecklingsstrategi för Solna Port tillsammans med Commerz Real. Vi är övertygade om att vi kan tillföra de mervärden som krävs för att Solna Port skall bli en förstklassig multiservice fastighet, säger Niclas Brodin, vd för Lexium.

Nordic PM kommer fortsatt att vara förvaltare av Solna Port.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY