Image
Colliers har rekryterat Åsa Grönlund till affärsområdet Project Management.
Colliers har rekryterat Åsa Grönlund till affärsområdet Project Management. Bild: Colliers

Colliers rekryterar till affärsområdet Project Management

Karriär Colliers rekryterar erfaren expert och stärker upp ytterligare inom affärsområdet Project Management.
Publicerad den 26 Oktober 2021

Colliers har rekryterat Åsa Grönlund som Associate Director inom Project Management, med placering i Stockholm. Åsa har en 20-årig erfarenhet inom bygg- och inredningsbranschen och har skapat arbetsplatser och retailkoncept internationellt. Vidare har Åsa bred kompetens inom lokalutveckling och är expert inom inredningsupphandlingar och färdigställande av verksamhetslokaler.
– Vi välkomnar Åsa till Colliers där vi ser att hennes långa erfarenhet inom lokalutvecklingsprojekt både i Sverige och internationellt kommer att vara ett starkt bidrag till vårt lagbygge när vi nu satsar på vårt kunderbjudande inom affärsområdet Project Management, säger Ulrica Otterström Magnusson, Head of Project Management Colliers.

Åsa Grönlund, Associate Director Project Management Colliers:
– Jag ser fram emot att bli en del av Colliers i en expansiv fas och hoppas kunna bidra med min kunskap och långa erfarenhet i genomförandet av lokalutvecklingsprojekt.

Daniel Gorosch, vd Colliers Sverige:
– Vi fortsätter på vår inslagna väg att växa med god kvalitet och vi välkomnar Åsa till oss på Colliers. Vår nya verksamhet inom Project Management har fått ett oerhört fint gensvar på marknaden och teamet växer nu i snabbt takt och blir en viktig del i vår tillväxtresa.

Tidigare i år lanserade Colliers affärsområdet Project Management, detta för att kunna erbjuda ett komplett tjänsteutbud inom hyresgästrådgivning.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige